П`ятниця, 10.05.2024, 16:19
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Новосільський ОСНВК

Block title
Меню сайту
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Урядова гаряча лін
 Урядова
Державна служба як
 Державна служба якості освіти України
.
.
МОНМС
ТОКІППО
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 15
Головна » Архів матеріалів

8 травня у нашій школі розпочався Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя.

Перший день тижня пройшов під гаслом "Безпека на вулиці". Сьогодні вихователі 1-3 класів проводили рольову гру із екскурсією селом "Ми - пішоходи". А з учнями 6-7 класів вихователь провела бесіду «Небезпека на вулиці та вдома». З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах міст та сіл України. Щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених правил дорожнього руху. Впевнені, що отримані сьогодні знання та практичні навички допоможуть нашим учням зберегти власне здоров'я.

... Читати далі »

Переглядів: 56 | Додав: scool | Дата: 14.05.2023 | Коментарі (0)

Українські діти подорослішали дуже рано. Вони розуміють, що треба робити добрі справи та допомагати армії. А найкращою мотивацією для дітей є власний приклад. Так робить наш вчитель фізкультури Андрій Новомлинський. Патріот, невтомний волонтер залучає до допомоги армії не тільки жителів громади, наш колектив, але й навчає наших маленьких українців працювати на Перемогу. Діти завжди грають у те, що бачать у дорослих. Якщо вони бачать, що дорослі допомагають, роблять свій внесок у Перемогу, то і вони й самі намагаються долучитися до цієї великої мети. Тому біжать на перервах та у вільний час плести маскувальні сітки. Ми пишаємось молоддю, яка з малечку розуміє, що потрібно здобувати Перемогу для своєї країни і допомагати військовим, які відбивають ворога на передовій.

... Читати далі »

Переглядів: 54 | Додав: scool | Дата: 07.05.2023 | Коментарі (0)

Надзвичайно важливо пам’ятати та вшановувати подвиг тих, хто боровся з нацизмом і переміг його. Війна – це не лише танки, гармати й масштабні бої. Це – долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками. Тоді, у 1939 – 1945 роках, українці у польській та радянській арміях боролися із фашизмом, бо арійці не признавали українців як націю. Зараз, нажаль, повторюється все знову : росіянці хочуть нас знищити, як націю. Напередодні Дня пам’яті та примирення ми прибираємо могили солдатів, які загинули у ІІ Світовій війні. Ми маємо пам'ятати!

... Читати далі »

Переглядів: 54 | Додав: scool | Дата: 07.05.2023 | Коментарі (0)

Квітень – місяць землю квітчає . Квітень – місяць, коли все розквітає.

Щоб діти дізналися більше про цікавий і різноманітний світ квітів у житті людини, з метою розвитку інтересів до вивчення природи, любові до неї і бажання охороняти її, вихователі Н. Антоняк, О. Оліх, О. Мацькевич, О.Павлишин, О.Сторожук, Л. Мочула, І. Сторожук провели із учнями бесіду «Де квіти – там завжди краса». Також діти під керівництвом педагогів виготовили віночки для загальношкільної виставки.

... Читати далі »

Переглядів: 61 | Додав: scool | Дата: 07.05.2023 | Коментарі (0)

 37 роковини найбільшої ядерної катастрофи ХХ століття - Чорнобильської трагедії. Для України, для всіх, хто причетний до трагедії світ розділився на дві частини : до і після , до 26 квітня 1986 року і після. Тоді радянська пропаганда намагалася приховати наслідки біди та створити ілюзію незначної аварії . Ця свідома брехня призвела до тисяч загиблих і постраждалих від трагедії. Україна і світ заплатили високу ціну за ліквідацію наслідків Чорнобильської катастрофи, яка триває й донині. Минулого року окупант не тільки захопив атомну станцію, а й наразив на небезпеку весь світ. І зараз наражає, бо російські солдати перебувають на захопленій ними Запорізькій АЕС. Педагог – організатор Ольга Шупа та заступник директора з виховної роботи Володимира Войціховська під час уроку пам’яті « Два кольори часу» розповіли про наслідки катастрофи, про самопожертву ліквідаторів аварії, завдяки яким вдалося уникнути ще більш трагічних наслідків аварії, про те, що держава ... Читати далі »

Переглядів: 79 | Додав: scool | Дата: 07.05.2023 | Коментарі (0)

Кожен з нас готується до Великодня по - особливому. Ми традиційно прибираємо домівки, печемо паски , фарбуємо крашанки, складаємо кошик, йдемо до церкви, готуємо багатий стіл . Та ми мусимо пам’ятати, що у нашій каїні війна і розділяти це свято із тими, хто боронить незалежність нашої держави , дивиться в очі смерті, українськими воїнами. Ми хочемо, щоб солдати, які захищають нас від московицької орди, разом з нами відчули велику радість Христового Воскресіння, знали, що про них пам’ятають і чекають їх живими та здоровими. Для них наша підтримка і молитва є цілющим джерелом енергії, зарядом наснаги та віри у перемогу. Наші працівники стали учасниками акції «Пасха з дому», яку оголосили волонтери та священники. Приносили паску, печиво домашнє та магазинне, цукерки, шоколадки, м’ясні вироби, мед, дехто виготовив салат з хрону та червоного буряка. А наші учні також долучилися виготовленням сітки, яка була дуже потрібна, написанням листів та своєю допомогою ... Читати далі »

Переглядів: 62 | Додав: scool | Дата: 23.04.2023 | Коментарі (0)

28 березня відбулося засідання атестаційної комісії. Педагоги цьогоріч, розкриваючи тему, над якою працювали в міжатестаційний період, ділилися досвідом роботи, розповідали про свої досягнення і здобутки.

... Читати далі »

Переглядів: 59 | Додав: scool | Дата: 23.04.2023 | Коментарі (0)

Мамо-Україно… Ти жила щасливо,

Ти про діток дбала, сонце зустрічала…

Мамо-Україно… Вічна трудівниця,

Засівала мальвами оселю-світлицю…

Мамо-Україно… Квітко неповторна…

Мамо-Україно… Ми тобою горді…

24 лютого… Ген-ген світало…

Зірка остання в небі догорала…

Аж раптом ракети сичами злетіли,

Міста запалали, будинки горіли,

За вибухом вибух. Зруйнована миру стіна.

Напали на нас вороги. Почалася війна…

І пошрамовані мальви на землю спадали…

А сини й доньки на захист країни ставали…

24 лютого минув рік із того трагічного, страшного дня…

Тож на знак пам’яті та скорботи за полеглими героями

Й загиблими мирними українцями,

А також із метою пошанування тих Лицарів, Козаків -

Воїнів Збройних Сил України та тероборони – славних захисників ... Читати далі »

Переглядів: 97 | Додав: scool | Дата: 25.03.2023 | Коментарі (0)

16 березня наші учні стали учасниками І етапу ХХХ Відкритої відбіркової обласної спартакіади «Повір у себе» з настільного тенісу, яка була присвячена 32 -ій річниці незалежності України. Призерами стали Ірина Резнік (1 місце),Марія Лазорик (2 місце), Георгій Шишков ( 2 місце),Віталій Резнік (3 місце). Вітаємо переможців та їх наставника - вчителя фізкультури Андрія Новомлинського!

... Читати далі »

Переглядів: 62 | Додав: scool | Дата: 25.03.2023 | Коментарі (0)

Доля України тримається зараз на неймовірній хоробрості українських воїнів . Сьогодні, коли російська федерація відверто шантажує весь цивілізаційний світ ядерною зброєю, українські воїни захищають весь світ від можливої третьої світової війни, яка може розповсюдитись на територію інших держав.

Україна сплачує дуже високу ціну, виборюючи свою свободу та захищаючи демократію і верховенство права.

Не залишилися байдужими до біди, яка виникла в країні і випускники нашої школи. Вони відважно, з перших днів захищають нас. Щосекундно ризикують власним життям та обороняють Україну.

14 березня до Дня добровольця , який  відзначають у державі, у школі розмістили стенд із фотографіями випускників, які воюють за нашу з вами незалежність.

Бажаємо їм живими повернутися з перемогою додому! Слава їм, нашим героям, які втримали московську навалу і тримають далі!

Просимо відгукнутись тих наших випускників , про кого ми не знали, що ви перебуваєте чи переб ... Читати далі »

Переглядів: 68 | Додав: scool | Дата: 15.03.2023 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 68 69 »