Середа, 08.05.2024, 12:40
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Новосільський ОСНВК

Block title
Меню сайту
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Урядова гаряча лін
 Урядова
Державна служба як
 Державна служба якості освіти України
.
.
МОНМС
ТОКІППО
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 15
Головна » 2023 » Травень » 07

Українські діти подорослішали дуже рано. Вони розуміють, що треба робити добрі справи та допомагати армії. А найкращою мотивацією для дітей є власний приклад. Так робить наш вчитель фізкультури Андрій Новомлинський. Патріот, невтомний волонтер залучає до допомоги армії не тільки жителів громади, наш колектив, але й навчає наших маленьких українців працювати на Перемогу. Діти завжди грають у те, що бачать у дорослих. Якщо вони бачать, що дорослі допомагають, роблять свій внесок у Перемогу, то і вони й самі намагаються долучитися до цієї великої мети. Тому біжать на перервах та у вільний час плести маскувальні сітки. Ми пишаємось молоддю, яка з малечку розуміє, що потрібно здобувати Перемогу для своєї країни і допомагати військовим, які відбивають ворога на передовій.

... Читати далі »

Переглядів: 53 | Додав: scool | Дата: 07.05.2023 | Коментарі (0)

Надзвичайно важливо пам’ятати та вшановувати подвиг тих, хто боровся з нацизмом і переміг його. Війна – це не лише танки, гармати й масштабні бої. Це – долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками. Тоді, у 1939 – 1945 роках, українці у польській та радянській арміях боролися із фашизмом, бо арійці не признавали українців як націю. Зараз, нажаль, повторюється все знову : росіянці хочуть нас знищити, як націю. Напередодні Дня пам’яті та примирення ми прибираємо могили солдатів, які загинули у ІІ Світовій війні. Ми маємо пам'ятати!

... Читати далі »

Переглядів: 52 | Додав: scool | Дата: 07.05.2023 | Коментарі (0)

Квітень – місяць землю квітчає . Квітень – місяць, коли все розквітає.

Щоб діти дізналися більше про цікавий і різноманітний світ квітів у житті людини, з метою розвитку інтересів до вивчення природи, любові до неї і бажання охороняти її, вихователі Н. Антоняк, О. Оліх, О. Мацькевич, О.Павлишин, О.Сторожук, Л. Мочула, І. Сторожук провели із учнями бесіду «Де квіти – там завжди краса». Також діти під керівництвом педагогів виготовили віночки для загальношкільної виставки.

... Читати далі »

Переглядів: 59 | Додав: scool | Дата: 07.05.2023 | Коментарі (0)

 37 роковини найбільшої ядерної катастрофи ХХ століття - Чорнобильської трагедії. Для України, для всіх, хто причетний до трагедії світ розділився на дві частини : до і після , до 26 квітня 1986 року і після. Тоді радянська пропаганда намагалася приховати наслідки біди та створити ілюзію незначної аварії . Ця свідома брехня призвела до тисяч загиблих і постраждалих від трагедії. Україна і світ заплатили високу ціну за ліквідацію наслідків Чорнобильської катастрофи, яка триває й донині. Минулого року окупант не тільки захопив атомну станцію, а й наразив на небезпеку весь світ. І зараз наражає, бо російські солдати перебувають на захопленій ними Запорізькій АЕС. Педагог – організатор Ольга Шупа та заступник директора з виховної роботи Володимира Войціховська під час уроку пам’яті « Два кольори часу» розповіли про наслідки катастрофи, про самопожертву ліквідаторів аварії, завдяки яким вдалося уникнути ще більш трагічних наслідків аварії, про те, що держава ... Читати далі »

Переглядів: 77 | Додав: scool | Дата: 07.05.2023 | Коментарі (0)